Reviews

5 sterren op:

Dit was een absoluut genoegen

Dit was een absoluut genoegen. De bemanning maakte het verschil. Een spectaculair gezellige boot. De omgeving vanaf de grachten is zo’n geweldige manier om Amsterdam te zien. Nogmaals, de bemanning gaf zoveel informatie over geschiedenis en leuke feiten. Dit is zeker de boot van keuze!

Jan 2024

Tommy Kvernenes

Dit was een absoluut genoegen

Negeer de cruises van 1 uur, het is gewoon niet lang genoeg. Vaar in plaats daarvan mee met Will en Tamsin, die de uitstekende gastheren zijn voor deze 2 uur durende cruise, samen met enkele fijne drankjes die bij de prijs zijn inbegrepen. Ze zijn geweldig gezelschap en werken goed samen om u door de stad te leiden en u enig inzicht te geven in deze geweldige stad. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen, en veel succes voor Will en Tamsin.

Jan 2024

Steve

Zeer gezellige grachtentour in januari laat in de middag terwijl de zon onderging

Dit was de beste boottocht die we hebben gedaan. We hebben uitgebreid gereisd in Europa en de US en deze grachtentour was klein, intiem, gezellig, goede wijnkaart, zeer deskundige, maar niet opdringerige gastheren. Zeer aanbevolen. Dit was geen zuipcruise, maar echt comfortabel en precies de juiste lengte. 

Jan 2024

Scott H

Fantastische ervaring met het verkennen van de grachten van Amsterdam en het leren over deze stad op een prachtige grachtenboot

Ik raad deze tour ten zeerste aan, en het was een perfecte manier om Amsterdam te ontdekken en te leren kennen op een prachtige grachtenboot. Onze gidsen, Tamsin en Will, waren zo deskundig en gaven ons veel nuttige tips en inzichten over deze prachtige stad. Het was een echt plezierige en ontspannende ervaring, vooral op een koude winterdag, het was de perfecte manier om Amsterdam te verkennen.

Jan 2024

Kailin O

Zo'n geweldige ervaring - 10/10

Zo’n heerlijke ervaring. De boot voelde luxueus en intiem aan. Het was zo’n rustige, ontspannen zeiltocht. De reisleiders waren persoonlijk en deskundig. Zelfs mijn zesjarige zoon was de hele tijd geboeid door hen. Zou dit zonder aarzelen aanbevelen en zou het opnieuw doen in de zomer om de open bovenkant te ervaren.

Oct 2023

Clara

Beste luxe grachtenboottocht

Dit is DE beste boottocht! Gepersonaliseerd, prachtige boot, uiterst vriendelijk en deskundig. Zou dit ten zeerste aanbevelen aan iedereen.

Jan 2024

Maddie W

Klassieke elegantie

Wow, wat een ervaring, de boot is prachtig, heeft klassieke lijnen en ontwerp. De kapitein en gids konden niet meer behulpzaam, informatief en vriendelijk zijn. We kozen voor de optie met inbegrepen drankjes en de wijn vloeide gedurende de hele twee uur durende reis. Ik raad deze boot en bemanning ten zeerste aan, het zal niet teleurstellen.

Jan 2024

SWE9356

Super persoonlijk, uitstekende tour!

OK, aarzel niet om dit te boeken. Willem en Tamsin zijn ongelooflijk. Hun boten zijn de mooiste in de grachten en de ervaring was zo persoonlijk voor mij. Ik was alleen en toen ik aankwam vertelden ze me dat ik de enige aan boord zou zijn. Ik kon het niet geloven. Een groep had op het laatste moment opnieuw gepland en in plaats van mijn boeking te annuleren, behielden ze mijn boeking en voeren ze me een uur en een half rond. Alleen ik! Alleen op de boot met hen. Het was zo’n geweldige tijd en ze waren zo informatief over zoveel interessante details en Amsterdamse geschiedenis. De prosecco en lokale bieren die ik dronk waren uitstekend, en ze bevolen een geweldige friettent om de hoek aan, die precies bleek te zijn wat ik nodig had na de boottocht. Boek deze reis!

Dec 2023

Amanda M

Verken Amsterdam op een grachtencruise met Voyage met Tamsin en Will

Will en Tamsin zorgen voor een gastvrije en feitenrijke cruise door de grachten in Amsterdam. We hebben enorm genoten van de ervaring. Ze zijn deskundig en gedetailleerd over zoveel aspecten van de stad, van de geschiedenis als handelsmacht in Europa tot huidige kwesties die de stadsleiders aangaan. Ja, die haken op de toppen van huizen die door handelaren in de middeleeuwen werden gebruikt om goederen op de bovenverdiepingen op te slaan, worden tegenwoordig nog steeds veel gebruikt voor het verplaatsen van alles, van meubels tot kratten bier, gezien de smalle, steile trappen binnen. We mochten twee lokale bieren proeven en leerden veel over het unieke erfgoed van Amsterdam en de huidige rol. Ik beveel deze reis ten zeerste aan.

Nov 2023

Jeri G

Beste grachtencruise in Amsterdam!

Mijn familie en ik hadden een geweldige ervaring met cruisen met Tamsin en Baas op hun prachtige boot. Tamsin was ongelooflijk persoonlijk en echt deskundig over Amsterdam, en onze schipper Baas voegde veel leuke anekdotes toe. Ik heb in het verleden veel gasten en bezoekers meegenomen op grachtencruises en ik kan vol vertrouwen zeggen dat onze reis met Voyage Amsterdam de beste was waar ik op ben geweest. Ik kijk ernaar uit om deze ervaring met meer vrienden en familie in de toekomst te delen.

Nov 2023

Lindsay H